PRAKTISK INFORMATION

Her på siden finder du lidt praktisk information i forhold til både webshoppen, levering af malerier og plakater og andet, der kan være brugbart for dig som kunde.

RAMMER

Ønsker du at tilføje en ramme til dit maleri, kan dette tilkøbes og monteres inden levering. Omkostninger for dette påhviler dig som kunde, men vi yder gerne servicen omkring montering i samarbejde med den lokale glarmester.

LEVERING

Jeg har lidt et personligt forhold til mine malerier, og det er derfor vigtigt for mig at vide, at hvert maleri kommer sikkert frem, og ikke mindst, at du som kunde er tilfreds med det du har købt hos mig.

Derfor kommer vi selv ud og leverer dit nye maleri. Det bliver altså ikke bare stillet i din carport imens du er på arbejde 😉

Er du i tvivl om hvilket maleri du skal vælge, tager vi gerne et ekstra maleri med, og så kan du beslutte dig på dagen i dit eget hjem. Det vigtigste er, at du får præcis det maleri, som du føler er rigtigt til dig.

Læs mere om omkostninger, procedure og andet under Handelsbetingelser

PERSONDATA OG COOKIES

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der en række oplysninger om dig og din adfærd på siden. De data, vi indsamler, bruger vi til at gøre din oplevelse bedre og mere effektiv her på siden. Nogle data indsamles også for at kunne målrette bl.a. vores markedsføring bedre, så den ankommer til de personer, der vil have mest gavn af den.

Læs mere om din personlige data, cookies og andet under Persondatapolitik

REKLAMATIONER

Har du modtaget en vare, som ikke er i den stand, den burde være i, bedes du venligst kontakte os hurtigst muligt – enten på mail eller telefon. Vi vil bede dig om dit ordrenummer i forbindelse med reklamationen, for at kunne frem til både vare og leveringsmetode.

Læs mere under Handelsbetingelser

GALLERIET

Mit atelier og galleri ligger centralt i Korsør på byens torv. Det er her jeg til dagligt maler og udfolder min kreativitet.

Bygningen er det gamle, fredede Ting-og Arresthus fra 1850, som emmer af stemning og historie. Gulvet knirker og væggene er lidt skæve, og der er helt sikkert sket en masse i huset i tidens løb. Men for mig, gør det bare det hele endnu mere charmerende.

Du er altid velkommen til at kigge forbi for at se min kunst ”live”.

Ring eller skriv gerne for at lave en aftale, så du ikke går forgæves. Vores kontaktoplysninger er i bunden af siden.